GYIK

Regisztrálj a LoveBuzzler Személyiség központú társkeresőjére!

1. Kezdőlapunk fejlécében add meg az alábbi adatokat: 

Kiket keresel?
Kapcsolat típusa
Város
Kor
​Mikor születtél?

2. Kattints az "Ingyenes regisztráció" gombra.

3. A regisztráció során megadhatod az alapadataidat mint pl. magasság, ideál, magamról stb. és lehetőséged van profilképet feltölteni.

4. Utolsó lépésként személyiségedre vonatkó kérdések jelennek meg, amelyre vonatkozó részletes leírást és segédletet közvetlenül a teszt mellett találsz. Nem kell kitöltened az összeset a regisztrációhoz. Ráérsz később is befejezni, amikor kedved van hozzá. 
5. Utána "Profilom" menüpontban további információkat adhatsz meg magadról.

Természetesen! A regisztrációt követően 3 napig teljesen ingyen használhatod a LoveBuzzler Személyiség központú társkereső összes funkcióját. 3 nap alatt kipróbálhatod őket, használhatod úgy, mintha fizetős tagja lennél az oldalnak, így van időd arra is, hogy felfedezd és megismerd.

A LoveBuzzler társkereső létrejöttét hosszú ideig tartó tervezés, szakemberrel való kooperáció és kutatás előzte meg. Célunk az volt, hogy felhasználóink olyan weboldalon ismerkedhessenek, amely kifejezetten nekik készült, tehát mellőz mindenféle felesleges funkciót, rejtett fizetési költségeket, krediteket. 

Kivételes társkeresőnk Habis Melinda -  klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus és személyközpontú terapeuta , pár- és családterapeuta jelölt, - személyiségre irányuló tesztkérdésein alapszik, amely lehetővé teszi regisztrált tagjaink számára, hogy úgy keressenek társat, barátot, egyéb kapcsolatot, hogy ne pár soros levélváltás, fénykép és néhány adat alapján kelljen eldönteniük milyen emberrel ismerkednek éppen, vagy kívánnak ismerkedni. 

A válaszok alapján (ahol nincs jó vagy rossz válasz, hiszen személyiségről beszélünk, tehát minden ember különbözik) programunk egy diagramot rajzol azokról a személyiségjegyekről, amelyek elengedhetetlenek az emberi kapcsolatokban pl. megbízhatóság.


Félrevezethet a teszt, az alapján, hogy valaki hazudik? 
Teljes őszinteséget nem várhatunk el ugyan, viszont minden felhasználó megnézheti a másik felhasználó által megválaszolt kérdéseket, hogy melyikre milyen választ adott. Valamint felkérheti a másikat, hogy töltse ki a további kérdéseket is, amiket még nem, hiszen ha csupán a regisztrációhoz szükséges pár kérdésre adott választ értékeljük az nem ad annyira teljes képet, mintha az egész tesztet kitöltötte volna.  
Továbbá, ha valakivel kapcsolatba lépünk, és beszélgetést kezdeményezünk, hamar kiderülhet, hogy az adott felhasználó nem volt őszinte bizonyos kérdésekben. 

A teszt kérdései azért irányulnak olyan dolgokra, amik egy párkapcsolat milyenségét határozzák meg, hogy előre fel tudja mérni mindenki, mennyi súrlódás lenne köztük, mennyire hasonlítanak, mennyire különböznek egymástól, mielőtt még mélyebb kapcsolat alakulna ki közöttük, ez által próbáljuk megóvni tagjainkat a jövőbeni csalódásoktól amennyire lehet.

A teszt során jobban megismerhetjük önmagunkat és leendő partnerünket is.

Megéri kipróbálni! Sok sikert kívánunk!

A LoveBuzzler Személyiség központú társkereső megbízható. Nem tartalmaz rejtett költségeket, kreditfizetést semmi ilyesmit, csupán havi fix tagsági díjat kérünk felhasználóinktól, és ennek megfizetése után minden funkciónk elérhetővé válik. Nincsenek külön csomagokajánlataink, minden felhasználónk egyenlő lehetőségeket kap díjmegfizetés után arra, hogy ismerkedjen weboldalunkon.
Fizetési felületünk biztonságos.


 
Amennyiben valamilyen funkciónk bizonyos oknál fogva nem úgy működik, ahogyan kéne, jelezd bátran kapcsolatfelvételi űrlapunkon. A lehető legrövidebb időn belül igyekszünk elhárítani a problémákat.

Fordulj hozzánk bizalommal!
A LoveBuzzler társkereső weboldal lehetőséget ad arra, hogy a zaklatókat leállítsd. Ezt több módon is megteheted.

Első sorban a beállítások menüpontunkban van egy olyan opciónk, hogy meghatározd milyen emberek léphetnek veled kapcsolatba. Ha ezen funkciónk alkalmazása mellett mégis zaklatóval állnál szemben:

1. Tiltsd le a felhasználót
Amint letiltottad elejét veheted a további zaklatásnak, így a LoveBuzzler felületén nem tud veled kapcsolatba lépni.

2. Jelentsd nekünk
Kapcsolati űrlapunkbon tájékoztathatsz minket a zaklatásról, problémás viselkedésről. Ez után mi felvesszük az adott felhasználóval a kapcsolatot és amennyiben nem változtat viselkedésén megtesszük a szükséges lépéseket, törölni fogjuk rendszerünkből.